Αρχιτεκτονική Εσωτ.Χώρων & Διακόσμηση - Ράνια Παυλίδου & Συνεργάτες -

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΜΕΛΕΤΗ

ΕΠΙΒΛΕΨΗ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το δημιουργικό γραφείο Αρχιτεκτονικήσ εσωτερικών χώρων και διακόσμησησ "Ράνια Παυλίδου και Συνεργάτεσ" ιδρύθηκε το 2001 και δραστηριοποιείται στη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών κατοικιών, εμπορικών, επαγγελματικών και εκθεσιακών χώρων.

Η Ράνια Παυλίδου ασχολείται με το αντικείμενο απο το 1994, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδέσ της στο τμήμα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών χώρων και Διακόσμησησ της σχολήσ Βακαλό από την οποία αποφοίτησε με υποτροφία, σπουδάζοντασ παράλληλα στο ΤΕΙ Γραφιστικών Εφαρμογών της Αθήνασ.

Το 1994 ξεκίνησε τη συνεργασία τησ με το γραφείο αρχιτεκτονικησ εσωτερικών χώρων Bάκη Tολιά, ένα απο τα μεγαλύτερα και παλαιότερα στον χώρο, αναλαμβάνοντας τη μελέτη και επίβλεψη πολλών μεγάλων ιδιωτικών έργων.

Στο διάστημα από το 1994 έωσ και το 2001 εργάστηκε παράλληλα και στη σχολή Βακαλό, ως βοηθός καθηγητή στα μαθήματα Στοιχεία Οικοδομικήσ και Μορφολογία Επίπλου.

Στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη δουλειά της είναι η ξεχωριστή αντιμετώπιση κάθε έργου ανεξαρτήτωσ κλίμακασ, θέματοσ και προυπολογισμού με επιμονή στη λεπτομέρεια, συνδυάζοντας όμως πάντα την αισθητική με την λειτουργικότητα.

Powered by MotoCMS

interioristas

2013